شرکت در آزمون مجدد بدنسازی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری

۱۶ مهر ۱۳۹۹ | ۱۰:۴۲ کد : ۷۳۳۹ اطلاعیه ها

به اطلاع عزیزان و داوطلبان شرکت در آزمون مجدد بدنسازی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی (ره)  میرساند هر چه سریعتر نسبت به ثبت نام اولیه خود در سایت فدراسیون اقدام نمایند قابل ذکر است مهلت ثبت نام فقط  تا تاریخ 99/7/26 باقی است .

• لطفا عزیزان مطلع به دوستان خود که در فضای مجازی فعالیت ندارند اطلاع رسانی نمایند زیرا برای شرکت در آزمون بعدی دچار مشکل خواهند شد .
  • تذکر : ممکن است موقع ثبت نام با  پیغام کارت عضویت شما به پایان رسیده است مواجه گردید در این صورت ابتدا باید مجدداً عضو سالیانه فدراسیون گردیده و سپس ثبت نام آزمون را انجام دهید .
  • - عزیزان در هر مرحله از ثبت نام که دچار مشکل شدند به آقای حسین نورزاده که آیدی ایشان در پایین اطلاعیه قید شده است پیام دهند .

Anjoman – yadegar@

Hosein- nrzz@