کسب مقام نایب قهرمانی تیم فوتسال دانشجویان پسر دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری در مسابقات استانی بهمن ماه ۹۸

۱۵ بهمن ۱۳۹۸ | ۱۲:۴۰ کد : ۶۸۴۵ اخبار ورزشی

مدیر امور ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره ) شهرری از کسب مقام نایب قهرمانی تیم فوتسال پسران  این واحد دانشگاهی در مسابقات استانی  به میزبانی واحد پرند خبر داد.
 حسین الیاسی گفت: مسابقات استانی فوتسال دانشجویان پسر دانشگاه آزاد اسلامی به میزبانی واحد پرند از تاریخ  98/11/05 لغایت 98/11/12 برگزار گردید. در  این دوره از رقابتها که با شرکت 12 تیم برگزار شد تیم واحد فیروز کوه  مقام اول ، تیم واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری مقام دوم و تیم واحد شهر قدس مقام سوم را کسب نمودند . اعضای تیم واحد یادگار امام خمینی(ره) : آقایان محمد سربندی ، محمدرضا دوستی ،صادق پورقاسم، پیمان محمدولی ،محمد امین پناهی ، سید علی اصغر غلامحسینی، نوید مرادی ، محمد زهرایی پور، یاشار جعفر زاده پریش ، مهدی فیضی ، علیرضا طالب زاده  با مربیگری جناب آقای مهدی خداداد حضور داشتند .