قهرمانی تیم بدمینتون کارکنان و اعضای هیات علمی خواهر دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام در مسابقات کشوری به عنوان تیم منتخب استان تهران

۰۴ آذر ۱۳۹۸ | ۱۳:۵۳ کد : ۶۶۰۵ اخبار ورزشی

تیم بدمینتون کارکنان و اعضای هیات علمی خواهر دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام (ره) شهرری در مسابقات کشوری ، به عنوان تیم منتخب استان تهران ، به مقام قهرمانی این دوره از رقابتها دست یافت .حسین الیاسی مدیر امور ورزشی واحد ضمن تبریک این  پیروزی افتخار آمیز به ریاست محترم واحد جناب آقای دکتر قاضی مغربی و کلیه کارکنان و اعضای هیات علمی  در این خصوص گفت :  برای نخستین بار تیم کارکنان و اعضای هیات علمی خواهران این واحد به عنوان تیم  منتخب  استان تهران توانستند در مسابقه کشوری به این مقام برسند . این رقابتها که با حضور 14 تیم از استانهای مختلف  به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز از تاریخ 98/8/25  لغایت  98/8/29 برگزار گردید. مقام دوم این مسابقات را استان خراسان شمالی  و مقام سوم را استانهای اراک و آذربایجان شرقی  کسب نمودند . مقام اول انفرادی را خانم دکتر فرزانه ایرانشاهی از تیم منتخب استان تهران به دست آورد . اعضای تیم منتخب استان تهران  خانم ها سحر قاسمی ، مریم رنجکش ،  دکتر فرزانه ایرانشاهی ، دکتر سمیه بخشی ، دکتر نرگس ضیائی و دکترفرانک سهیلی نژاد به سرپرستی خانم آزاده نبی اله حضور داشتند .