تیم بسکتبال پسران دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری به مقام دوم مسابقات استانی در این رشته دست یافت

۲۳ آبان ۱۳۹۸ | ۰۹:۳۲ کد : ۶۵۶۹ اخبار ورزشی

مدیر امور ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره ) شهرری از کسب مقام نایب قهرمانی تیم بسکتبال پسران  این واحد دانشگاهی در مسابقات استانی  به میزبانی واحد تهران شمال خبر داد.
 حسین الیاسی گفت: مسابقات استانی بسکتبال دانشجویان پسر دانشگاه آزاد اسلامی به میزبانی واحد تهران شمال از تاریخ  98/8/18 لغایت 98/8/22 برگزار گردید. در  این دوره از رقابتها که با شرکت 8 تیم برگزار شد تیم واحد تهران شمال مقام اول ، تیم واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری مقام دوم و تیم واحد تهران مرکز مقام سوم را کسب نمودند . اعضای تیم واحد یادگار امام خمینی(ره) : آقایان امیر رضا ابراهیم زاده ، محمد اکبری ، اسداله بیگی اربط ، سید محمد حسینی ، علی محمد خراسانی زواره ور، محمدحسین خسروی ، مهرشاد دهنوی ، مهدی کمال آبادی فراهانی ، محمد مددیان ، امیر رضا مرادی فر ، سید علی هاشمی با مربیگری سعید رسولی حضور داشتند .