کسب مقام نایب قهرمانی تیم بسکتبال دانشجویان خواهر دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی (ره) در مسابقات استانی.

۲۱ آبان ۱۳۹۸ | ۱۵:۱۴ کد : ۶۵۵۸ اخبار ورزشی

مدیر امور ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره ) شهرری از کسب مقام نایب قهرمانی تیم بسکتبال دانشجویان خواهر  این واحد دانشگاهی در مسابقات استانی  به میزبانی واحدتهران شمال خبر داد.

حسین الیاسی گفت: مسابقات استانی بسکتبال  دانشجویان خواهر دانشگاه آزاد اسلامی به میزبانی واحد تهران شمال از تاریخ  98/8/18 لغایت  98/8/20برگزار گردید. در  این دوره از رقابتها تیم واحد تهران شمال مقام اول ، تیم واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری مقام دوم و تیم واحد تهران مرکز مقام سوم را کسب نمودند . اعضای تیم واحد یادگار امام خمینی(ره) : خانم ها بهار باقری ، سپیده بختیاری ، کیانا ترابی آریانی ، ملیکا خلج ، رها زندیه ، رضوان عمادی ، فاطمه سادات گلابگیر ، زهرا ماستری فراهانی ، زینب محمودیان ، مونس مهرتاج و زهرا میرزاجانی به مربیگری خانم نسرین فدائی و سرپرستی خانم شاهی حضور داشتند .