تیم والیبال کارکنان و اعضاء هیات علمی مردان دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام (ره) شهرری به مقام نایب قهرمانی مسابقات استانی در این رشته دست یافت

۱۷ مهر ۱۳۹۸ | ۰۹:۲۸ کد : ۶۴۵۷ اخبار ورزشی

مدیرامور ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره ) شهرری از کسب مقام نایب قهرمانی تیم والیبال کارکنان و اعضاء هیات علمی مردان  این واحد دانشگاهی  خبر داد.

حسین الیاسی گفت: مسابقات استانی والیبال کارکنان و اعضاء هیات علمی مردان دانشگاه آزاد اسلامی به میزبانی واحد تهران مرکز در مهرماه 98 برگزار گردید. در این دوره از رقابتها که با حضور ده تیم از واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی  برگزار گردید ، تیم والیبال واحدهای دماوند ، یادگار امام خمینی (ره) شهرری و تهران شمال به ترتیب به مقامهای اول ، دوم و سوم دست یافتند.